01.07.'10.
Molimo da za sve obavijesti o nastupima kliknete ovdje.

15.12.'08.
Izašao dugoočekivani album "Kristine". Posjetite stranicu grupe www.kristina.com.hr i postanite Fan grupe na Facebooku!

04.12.'08.
Andrej je nastupio sa Damirom Kedžom (finalistom Story Supernova) na Nacionalnoj televiziji HTV u emisiji "Dan za danom".

28.10.'08.
"U dvije večeri pred prepunom dvoranom ljubitelja gitare, predstavljeni su žanrovski različiti izvođači (Halilić, Standefer, Grozdanov, Szabo, Marsden, Dujmovic, Messer, Genis, Miller, Lupi) kojima je zajedničko to što su vrlo cijenjeni i priznati kao vrhunski glazbenici u svijetu gitare." Novi List, Rijeka

25.10.'08.
Andrej je nastupio na Hal's All Star Guitar Festival sa Johnom Standeferom (USA) koji nosi titulu American National Fingerstyle Champion. Na festivalu su nastupili i Walter Lupi (Ita), Dominic Miller (UK), Bernie Marsden (Whitesnake, UK), Boris Dujmovic (Fra), Sandor Szabo (Hun), Michael Messer i Ed Genis (UK) i domaćin festivala Damir Halilić-Hal (Hr).

12.04.'08.
Kristina snima novi album. Jedva čekamo čuti završni proizvod!

05.10.'07
Andrej i grupa Kristina nastupit će 05.10. u Velikoj Gorici s Hillsong bandom iz Australije. Sve informacije na www.bonorecords.com.

20.06.'07
Svibanj i lipanj su bili izrazito bogati događajima. Andrejeva grupa Kristina je imala koncerte po Hrvatskoj, Sloveniji. Kristina je svirala na najvećem festivalu kršćanske glazbe u ovom dijelu Europe zajedno sa grupama Kutless, London Community Gospel Choir, Moya Brennan, Sarah Kelly, DJ Andy Hunter, Fireflight, Verra Cruz, Sarah Brendel, Swiss NBA i ostalima. Više informacija kao i foto galeriju možete vidjeti ovdje.

15.03.'07
Andrej je, zajedno s Jasonom Trubyem (P.O.D.), Philom Keaggyem, Johnom Michaelom Talbotom, Michaelom Cardom i drugima, uvršten u galeriju onih koji sviraju na jedinstvenim Charis Acoustic gitarama. Bill Wise je tvorac tih gitara i Andreju je u studenome 2005. napravio gitaru koja nosi serijski broj 118. Više možete saznati na: http://www.charisacoustic.com/artist.htm .

04.11.'06.
Croatia Records je izdala prvi Dual Disc u Hrvatskoj, a čast da zablista na novom mediju pripala je albumu prvijencu Tine Vukov "Tuga dolazi kasnije". Uz eminentne hrvatske glazbenike nalazi se i Andrej koji je zajedno sa Robertom Funčićem odsvirao gitare na 6. pjesmi albuma. Provjerite prvi CD/DVD ove mlade glazbenice!

27.10.'06.
U utorak 31.10. u 19 sati Andrej će biti gost na tribini u Hrvatskom glazbenom zavodu, Gundulićeva 6, Zagreb.

11.10.'06.
Hrvatska nacionalna radio postaja HKR ponudila je Andreju da ove godine uređuje i vodi emisiju o Suvremenoj kršćanskoj glazbi, u svijetu poznatoj kao CCM (Contemporary Christian Music) žanr. Taj žanr bilježi streloviti uspon i ova nacionalna radio postaja je zainteresirana da se o njemu progovori. Andrej je bio logičan izbor. Emisija bi se trebala emitirati svaki petak od 22:30-24:00.

20.09.'06.
Kristina snimila pjesmu Matt Redman-a i Martin Smith-a iz grupe Delirious? "It's Rising Up". Kristina - Vocal: Rahela Grozdanov; Bass: Robert Ilišinović; Drums: Ivan Jozić; Piano, keys and b'vocals: Kristian Novak; Guitars: Andrej Grozdanov; Producer: Robert Funčić.

15.09.'06.
Pjesma Tine Vukov "Kao pijesak među prstima" na kojoj je Andrej svirao gitare, već je nekoliko tjedana No.1 na hrvatskoj radijskoj top ljestvici.